تازه ها
خانه / فنی و حرفه ای / شناخت انواع غذاهای ایرانی وبین المللی با گوشت قرمز زیر دسته فنی و حرفه ای

شناخت انواع غذاهای ایرانی وبین المللی با گوشت قرمز زیر دسته فنی و حرفه ای

طرز تهیه مختصر انواع کبابها و غذاهایی که با گوشت قرمز می توان تهیه کرد

دسته بندی: فنی و حرفه ای

فرمت فایل: pptx

تعداد صفحات: 40

حجم فایل: 10.697 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

آشنایی با غذا هایی که می توان با گوشت قرمز در ایران و سایر کشو هرها تهیه کرد شامل انواع کبابها ، شیشلک -چنجه – بیف استروگانف – کباب ترکی یا دونر کباب – بیف با سس مخصوص – استیک مخصوص لمب چاپس با سس مخصوص – تورنادو استیک

 


از این که از سایت ما اقدام به دانلود فایل ” شناخت انواع غذاهای ایرانی وبین المللی با گوشت قرمز ” نمودید تشکر می کنیم

هنگام دانلود فایل هایی که نیاز به پرداخت مبلغ دارند حتما ایمیل و شماره موبایل جهت پشتیبانی بهتر خریداران فایل وارد گردد.

فایل – شناخت انواع غذاهای ایرانی وبین المللی با گوشت قرمز – با برچسب های زیر مشخص گردیده است:
شناخت انواع غذاهای ایرانی وبین المللی با گوشت قرمز ;کباب ;کباب کوبیده ;شیشلیک ;چنجه;کباب ترش ;کباب برگ و سلطانی

مطلب دیگر:  کتاب تکنولوژی و کارگاه ریخته گری (گزارش کار فعالیت های کارگاهی) زیر دسته فنی و حرفه ای

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

همچنین ببینید

کتاب هندسه ترسیمی زیر دسته فنی و حرفه ای

کتاب هندسه ترسیمی دسته بندی: فنی و حرفه ای فرمت فایل: zip تعداد صفحات: 212 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *